NAJNOVIJE MEDICINSKE SPOZNAJE

IZ ZNANOSTI

Pratimo najnovija saznanja iz svijeta medicine
"Kićin kutak"
“Kićin kutak“


“KIĆIN KUTAK”

Profesor kineziologije Kristijan Blažević višegodišnji je vanjski suradnik Poliklinike Ribnjak. U njegovo znanje i stručnost uvjerili su se brojni klijenti naše poliklinike, a ovdje, u njegovom kutku, pročitajte njegovo razmišljanje, stavove i zaključke na veliki broj tema koje se tiču kondicijske pripreme sportaša, djece u sportu i uloge kineziologije u modernoj medicini.

Kronični umor i sindromi prenaprezanja
Kronični umor i sindromi prenaprezanja


KRONIČNI UMOR I SINDROMI PRENAPREZANJA

Kronični umor, pretreniranost i sindromi prenaprezanja među najčešćim su neprepoznatim uzrocima tegoba kod sportaša. Što ih čini teškima za prepoznavanje i kako se liječe, saznajte ovdje!

Akutne traumatske ozljede kod sportaša
Akutne traumatske ozljede kod sportaša


AKUTNE TRAUMATSKE OZLJEDE KOD SPORTAŠA

Jedna od najnepoželjnijih pojava u modernom sportu – traumatske ozljede. Mogu li se prevenirati? Kako ih liječiti? Naučite više o najnovijim spoznajama moderne medicine o liječenju ovakvog tipa ozljeda!


Djeca sportaši
Djeca sportaši


DJECA SPORTAŠI

Ulaganje u naše najmlađe najpametnije je moguće ulaganje i perspektivan zalog za budućnost. Kako pravilno pristupati mladim sportašima i omogućiti im da postanu najbolja moguća verzija sebe?

Genetika, prehrana i regenerativna medicina u sportu
Genetika, prehrana i regenerativna medicina u sportu


GENETIKA, PREHRANA I MODERNE METODE LIJEČENJA U SPORTU

Poliklinika Ribnjak među prvim je ustanovama u Hrvatskoj koja je prepoznala važnost uvođenja stalnih noviteta u liječenje i rehabilitaciju ortopedskih pacijenata. Moderne medicinske spoznaje na temu genetike, prehrane i regenerativne medicine, na kojima temeljimo naše uspješno poslovanje, saznajte ovdje!

Ukratko


Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske. Objedinjuje različite grane medicine, a sve kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, napredna sportska dijagnostika, funkcionalna i kineziološka rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.
Mapa straniceORTOPEDSKI SKOROVI

Prilikom preračunavanja koristi se fiksni tečaj konverzije, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a  koji je utvrdilo Vijeće Europske unije.


Newsletter


Prijavite se za newsletter Poliklinike Ribnjak i primajte pogodnosti i novosti izravno u svoj inbox.


Don’t miss out!
Invalid email address

Poliklinika Ribnjak 2022. All rights reserved.