BOTOX tretman

Trenutačna korekcija bora

TRENUTNO UKLANJANJE BORA

Standard u estetskoj medicini već preko 15 godina. Ovaj proizvod provjeren je i siguran u rukama naših estetskih kirurga. Pojavljivanje bora uobičajeno je i neizbježno, a današnji tempo života, stres, pušenje, pretjerano izlaganje UV zrakama, kao i nepravilna ishrana uvelike pomažu njihovoj preuranjenoj pojavi. Botox je prirodni pročišćeni protein koji stručno apliciran u mišiće lica izvrsno djeluje na bore nastale kontrakcijom mišića, one između i oko očiju, usta i nosa te na horizontalne bore na čelu. Tretman je siguran i bezbolan, a sam postupak traje 15-tak minuta.

Primjena BOTOX-a

Pojavljivanje bora uobičajeno je i neizbježno, a današnji tempo života, stres, pušenje, pretjerano izlaganje UV zrakama, kao i nepravilna ishrana uvelike pomažu njihovoj preuranjenoj pojavi. Botox je prirodni pročišćeni protein koji stručno apliciran u mišiće lica zaustavlja stvaranje bora. Izvrsno djeluje na bore nastale kontrakcijom mišića, one između i oko očiju, usta i nosa te na horizontalne bore na čelu. Tretman je siguran i bezbolan, a sam postupak traje 15-tak minuta. Prvi učinci su vidljivi nakon 3-5 dana, kada botox zahvati ciljani mišić. Tada bore nestaju potpuno ili se smanje barem za 70 posto, a učinci traju 3 do 4 mjeseca.

Poznavanje anatomije određenog područja tijela neizostavno je prilikom primjene Botoxa. Botox se uspješno koristi i kod stanja pretjeranog znojenja, tzv. hiperhidracije, gdje se aplicira u područje pazuha posebnom tehnikom. Saznajte više o navedenom tretmanu ovdje.

Poznata je njegova primjena i u tretiranju jakih glavobolja, otpornih na medikamentnu terapiju.


Ukratko


Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske. Objedinjuje različite grane medicine, a sve kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, napredna sportska dijagnostika, funkcionalna i kineziološka rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.
Mapa straniceORTOPEDSKI SKOROVI

Prilikom preračunavanja koristi se fiksni tečaj konverzije, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a  koji je utvrdilo Vijeće Europske unije.


Newsletter


Prijavite se za newsletter Poliklinike Ribnjak i primajte pogodnosti i novosti izravno u svoj inbox.


Don’t miss out!
Invalid email address

Poliklinika Ribnjak 2022. All rights reserved.