Predano osoblje,
vrhunski stručnjaci

Predanost radu i Vama, našim klijentima, ključ je uspjeha i Vašeg zdravlja.


POLIKLINIKA RIBNJAK

O nama

Najbolji hrvatski stručnjaci u područjima ortopedije, funkcionalne rehabilitacije, te estetske i plastične kirurgije. Sve na jednom mjestu.


Po izboru hrvatskih pacijenata

Najdoktori 7 godina zaredom!


Prepoznata kvaliteta i pouzdanost usluge već sedmu godinu zaredom. Brinemo za Vas i Vaše zdravlje na najbolji mogući način. Uvjerite se sami!
Poliklinika Ribnjak specijalizirana je ustanova za ortopediju, traumatologiju, sportsku dijagnostiku, ali i plastičnu, rekonstruktivnu te estetsku kirurgiju i tretmane.

Prisutna je na tržištu više od 15 godina i konstantno povećava broj i kvalitetu usluga koje pruža klijentima svih dobnih skupina. Specijalisti ortopedije, plastične i rekonstruktivne i estetske kirurgije, anesteziologije te profesori kineziologije i certificirani fizioterapeuti svakodnevno izvode preglede, dijagnostičku obradu i tretmane – kako konzervativne, tako i operativne.

Kao jedinstvena ustanova u ovom dijelu Europe i prvi u Hrvatskoj, obavljamo ugradnju umjetne hrskavice CARTIVA, u svrhu liječenja istrošene hrskavice te InSpace ortopedskog balona, za potpuno uklanjanje bolova ramena nastalih kao posljedica oštećenja rotatorne manšete.

Posebno ističemo regenerativne metode liječenja, kao što su primjena matičnih stanica i autologne kondicionirane plazme u liječenju oštećenja mekih tkiva, posebno zglobne hrskavice. Također, prva smo i za sada jedina zdravstvena ustanova koja koristi matične stanice iz područja uške za liječenje oštećenih zglobova.

Sportsko-dijagnostički centar Poliklinike Ribnjak na jednom mjestu objedinjuje sve medicinske usluge koje mogu zatrebati jednom sportašu – preventivne tretmane, dijagnostičke usluge, usluge konzervativnog i operativnog liječenja te usluge fizioterapeutske i kineziološke rehabilitacije.

Poliklinika ima registriranu dnevnu bolnicu uz moderno opremljenu operacijsku salu za izvođenje zahvata u svim vrstama anestezije. Prepoznati smo kao jedinstveno mjesto vrhunske zdravstvene usluge na ovim prostorima, slijedeći slogan „Zdravlje i ljepota. Zajedno“.Temeljna djelatnost naše ustanove je ortopedija.

Cilj pružanja ortopedske usluge je što brži i kvalitetniji povratak svakodnevnim aktivnostima naših klijenata.

Stoga Poliklinika pruža specijalističke preglede, dijagnostiku u vidu ultrazvuka i artroskopskih zahvata, liječenje biološkim metodama i fizikalnim procedurama te operativno liječenje svih zglobova tijela – ramena, koljena i gležnja, zahvate na kralježnici, šaci, stopalu, kao i jednodnevne zahvate nakon kojih se pacijent ubrzo otpušta na kućnu njegu.

Nastavno na ortopedske djelatnosti, u suradnji s eminentnim stručnjacima na poljima fizioterapije, kineziologije te sportske medicine, pružamo uslugu kompletne medicinsko-sportske evaluacije. Dijagnostičke metode poput spiroergometrije i upotrebe složenog kliničkog pregleda u medicinskoj procjeni stanja sportaša, usluge su koje nas izdvajaju i čine jedinstvenom ustanovom na ovim prostorima.

U Poliklinici Ribnjak pružamo profesionalnu medicinsku uslugu u skladu sa postojećim standardima i pravilima struke, a odnedavno i uslugu preko navedenih standarda, kako bi našim klijentima pružili najbolju moguću skrb. To je, prije svega, moguće zahvaljujući visoko educiranom stručnom osoblju Poliklinike, potpuno posvećenom dobrobiti korisnicima naših usluga. Maksimalna fleksibilnost u radu kao i cjenovna pristupačnost usluga, rezultiraju konstantnim razvojem kvalitete naše ustanove.

NAŠE OSOBLJE

Upoznajte naše stručnjake

Višegodišnje iskustvo, predanost radu i stalno unaprjeđenje znanja osigurava vrhunsku uslugu.


Osnivač, ravnatelj

dr. Milan Milošević

Specijalist ortopedije i traumatologije koštano-zglobnog sustava

SAZNAJTE VIŠE


prim., FEBOT

dr. Andrej Radić

Specijalist ortopedije, FEBOT certificiran ortoped.

SAZNAJTE VIŠE


prim. dr.sc.

Vladimir Barbarossa

Specijalist ortopedije, dr.med.

SAZNAJTE VIŠE


dr.med.

dr. Srđan Ante Anzić

Specijalist otorinolaringologije, subspecijalist iz plastične kirurgije glave i vrata
Osobni trener pri Poliklinici

Kristijan Blažević, prof.

Profesor kineziologije, kondicijski te nogometni trener. Kondicijski trener ženskim i muškim seniorskim i juniorskim reprezentativcima Hrvatske u stolnom tenisu.

SAZNAJTE VIŠE


Prijatelji Poliklinike

Ljudi i organizacije uz čiju pomoć ostajemo među najboljima u Hrvatskoj


NK Lokomotiva Zagreb

Hrvatski nogometni prvoligaš
SAZNAJTE VIŠE


Ericsson Nikola Tesla d.d.

Regionalni isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga

CROATIA osiguranje
CROATIA osiguranje

CROATIA osiguranje

Svi osiguranici Croatia Osiguranja ostvaruju pogodonosti pri korištenju naših usluga

SAZNAJTE VIŠE


UNIQA osiguranje

Iskoristite pogodnosti UNIQA osiguranja u našoj Poliklinici

SAZNAJTE VIŠEDoktorski nogometni klub

Sportsko udruženje naših liječnika i suradnika

SAZNAJTE VIŠE


Operativna ortopedija

Operacijsko liječenje bolesti i ozljeda sustava organa za pokretanje (lokomotorni sustav) te estetska ortopedija

SAZNAJTE VIŠE

KONTAKTIRAJTE NAS

Pitajte naše
stručnjake

Naši stručnjaci odgovaraju na sva Vaša pitanja.

  Ovu web stranicu štiti reCAPTCHA i primjenjuju se Google Pravila privatnosti i Pravila korištenja.

  Adresa

  Ulica grada Mainza 17,
  Zagreb, Hrvatska  Nazovite nas

  +385 1 5510 832  Pišite nam

  info@poliklinikaribnjak.hr  Zakažite termin

  Pritisnite ovdje za zakazivanje termina

  Ukratko


  Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske. Objedinjuje različite grane medicine, a sve kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, napredna sportska dijagnostika, funkcionalna i kineziološka rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.
  Mapa stranice  ORTOPEDSKI SKOROVI

  Prilikom preračunavanja koristi se fiksni tečaj konverzije, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a  koji je utvrdilo Vijeće Europske unije.


  Newsletter


  Prijavite se za newsletter Poliklinike Ribnjak i primajte pogodnosti i novosti izravno u svoj inbox.


  Don’t miss out!
  Invalid email address

  Poliklinika Ribnjak 2022. All rights reserved.