POGODNOSTI

Najbolje cijene i najbolja usluga

Očekujte nove pogodnosti uskoro

Dragi naši klijenti,

za Vas smo pripremili pogodnosti na širok spektar naših usluga, kako bismo olakšali svim našim klijentima put do zdravog pokreta i savršene ljepote.Matične stanice

Biološka metoda regeneracije oštećenih zglobova. Hrskavice, tetive i ostala meka tkiva mogu se regenerirati ovom metodom liječenja. Matične stanice posve su sigurne i koristimo ih svakodnevno u našoj ustanovi.

Tretman LIPOGEMS sistemom za 17.000 kn za koljena, ramena, laktove. Tretman kukova za 20.000 kn. Cijene vrijede samo tijekom mjeseca lipnja. Više o usluzi saznajte ovdje.


Iskoristite pogodnosti na cijenu DNA analize u sklopu ortopedskih operacija ramena, koljena i gležnja

Artroskopske operacije – minimalno invazivne procedure liječenja boli – brzi su i jednostavni zahvati kojima se u kratkom periodu može ukloniti bol Vaših zglobova.

Naime, kada se indicira i izvrši operativni zahvat poput, primjerice, artroskopije koljena, gležnja, primjene matičnih stanica u kuk ili koljeno, ili nekog drugog sličnog zahvata, posao koji se odradi u operacijskoj sali u kontekstu kvalitetnog oporavka predstavlja samo jednu stranu novčića! Druga strana ovog novčića je Vaša uloga u priči, a koja se ogleda u pronalasku načina za redukciju tjelesne težine i održavanja razine zdravlja na zadovoljavajućoj razini. Činjenica je da velika većina ne samo naših, nego i pacijenata općenito, na svim razinama zdravstvene zaštite, ima problem prevelike tjelesne težine. Zato je usluga koju Vam nudi Poliklinika Ribnjak idealna – ne samo da dobivate vrhunsku kiruršku uslugu, nego dobivate i alat kojim ćete izbjeći sličan, ali i mnogo drugih potencijalnih zdravstvenih problema u budućnosti!

Više u linkovima:

Cijena – po dogovoru
Ukratko


Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske. Objedinjuje različite grane medicine, a sve kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, napredna sportska dijagnostika, funkcionalna i kineziološka rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.
Newsletter


Prijavite se za newsletter Poliklinike Ribnjak i primajte pogodnosti i novosti izravno u svoj inbox.


Don’t miss out!
Invalid email address

Poliklinika Ribnjak 2021. Sva prava pridržana.