EDUKACIJE PROFESIONALACA ZA PROFESIONALCE

PROFESIONALNI EDUKACIJSKI PROGRAMI

Proširite svoje znanje, učite od najboljih u struci. Naši edukacijski programi napravljeni su za stručnjake sa željom usavršavanja u određenim područjima te za one koji žele usvojiti najnovija saznanja. Programi su usmjereni na praktičnu problematiku u kliničkoj praksi i na terenu.

Fizioterapijsko-ortopedski protokoli u profesionalnom sportu. LVL 0 + 1

DIJAGNOSTIKA DONJIH EKSTREMITETA + radionica + klinički primjeri

Edukacija je namijenjena fizioterapeutima, kineziolozima, sportskim djelatnicima, doktorima opće medicine i svima ostalima koji žele proširiti znanje u područjima sportske dijagnostike te ostvariti svoj san i dobiti „ulaznicu“ za posao u sportskoj fizioterapiji.

Trajanje edukacije

20 sati (subota, nedjelja i radni dani po mogućnostima polaznika) + klinički primjeri (po dogovoru sa sportašima)


DETALJI PROGRAMAUkratko


Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske. Objedinjuje različite grane medicine, a sve kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, napredna sportska dijagnostika, funkcionalna i kineziološka rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.
Mapa straniceORTOPEDSKI SKOROVI

Prilikom preračunavanja koristi se fiksni tečaj konverzije, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a  koji je utvrdilo Vijeće Europske unije.


Newsletter


Prijavite se za newsletter Poliklinike Ribnjak i primajte pogodnosti i novosti izravno u svoj inbox.


Don’t miss out!
Invalid email address

Poliklinika Ribnjak 2022. All rights reserved.