OSOBNI TRENER PRI POLIKLINICI

Edukacijski trening

Edukacija o pravilnom izvođenju vježbi ključna je kompomenta preventivne i rehabilitacijske tjelovježbe


U našoj ponudi možete pronaći nekoliko vrsta asistencije u treningu, a sve ih provodi naš renomirani vanjski suradnik, profesor kineziologije Kristijan Blažević, u suradnji s našim fizioterapeutima te drugim kineziolozima.

Kristijan Blažević profesor je kineziologije, kondicijski te nogometni trener. Trenutno uz dužnosti u našoj Poliklinici obnaša i dužnost službenog kondicijskog trenera ženskim i muškim seniorskim i juniorskim reprezentativcima Hrvatske u stolnom tenisu. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u provođenju trenažnog i rehabilitacijskog programa vrhunskih sportaša, rekreativaca i djece. Razvio je metodu kognitivno-motoričke analize kojom, s velikim postotkom uspješnosti, procjenjuje koordinacijsko-motoričke sposobnosti u djece na temelju specijalno dizajniranih testova. 

Sve opcije treninga i rehabilitacije provode se u našem prostoru za zdravstveno usmjerenu tjelovježbu. Prostor je moderno i bogato opremljen.Ovaj tip treninga popraćen je demonstracijama različitih vježbi, uz istovremeno objašnjavanje svakog koraka u njenom pravilnom izvođenju te funkcije svakog pojedinog pokreta od kojeg se vježba sastoji.

Razumijevanje razloga zašto se pri izvođenju neke vježbe izvodi neki pokret od ključnog je značaja u pravilnoj tjelovježbi. Uz neadekvatnu ishranu, nepravilno izvođenje vježbi najčešći je razlog nepostizanja cilja postavljenog na početku vježbanja, a posljedično tome i odustajanja od treninga. Samo pravilno izvedena vježba s adekvatnim povećanjem napora u nekom vremenskom periodu može dovesti do zadovoljavajućeg rezultata.


Ukratko


Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske. Objedinjuje različite grane medicine, a sve kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, napredna sportska dijagnostika, funkcionalna i kineziološka rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.
Newsletter


Prijavite se za newsletter Poliklinike Ribnjak i primajte pogodnosti i novosti izravno u svoj inbox.


Don’t miss out!
Invalid email address

Poliklinika Ribnjak 2022. All rights reserved.