OSOBNI TRENER PRI POLIKLINICI

Funkcionalna rehabilitacija

Funkcionalna kineziološka rehabilitacija jedan je od najvažnijih koraka u kvalitetnom oporavku nakon ozljede ili bolesti


U našoj ponudi možete pronaći nekoliko vrsta asistencije u treningu, a sve ih provodi naš renomirani vanjski suradnik, profesor kineziologije Kristijan Blažević, u suradnji s našim fizioterapeutima te drugim kineziolozima.

Kristijan Blažević profesor je kineziologije, kondicijski te nogometni trener. Trenutno uz dužnosti u našoj Poliklinici obnaša i dužnost službenog kondicijskog trenera ženskim i muškim seniorskim i juniorskim reprezentativcima Hrvatske u stolnom tenisu. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u provođenju trenažnog i rehabilitacijskog programa vrhunskih sportaša, rekreativaca i djece. Razvio je metodu kognitivno-motoričke analize kojom, s velikim postotkom uspješnosti, procjenjuje koordinacijsko-motoričke sposobnosti u djece na temelju specijalno dizajniranih testova. 

Sve opcije treninga i rehabilitacije provode se u našem prostoru za zdravstveno usmjerenu tjelovježbu. Prostor je moderno i bogato opremljen.Usluga funkcionalne rehabilitacije temelji se na asistenciji u vježbanju provođenjem individualno dizajniranog programa vježbanja prilagođenog dobi, spolu, antropometrijskim mjerama, vrsti te težini ozljede. Ova vrsta rehabilitacije provodi se nakon završetka programa statičke rehabilitacije koju u našoj ustanovi provode certificirani fizioterapeuti.

Naši stručnjaci rade individualno s Vama duž cijelog trajanja rehabilitacije.

Ukratko


Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske. Objedinjuje različite grane medicine, a sve kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, napredna sportska dijagnostika, funkcionalna i kineziološka rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.
Mapa straniceORTOPEDSKI SKOROVI

Prilikom preračunavanja koristi se fiksni tečaj konverzije, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a  koji je utvrdilo Vijeće Europske unije.


Newsletter


Prijavite se za newsletter Poliklinike Ribnjak i primajte pogodnosti i novosti izravno u svoj inbox.


Don’t miss out!
Invalid email address

Poliklinika Ribnjak 2022. All rights reserved.