SPORTSKA DIJAGNOSTIKA

Zdravstveno usmjereni plan i program prehrane

Unaprijed kreirani ili individualizirani plan i program prehrane, usmjeren ka poboljšanju razine zdravlja ili nekom točno određenom cilju

Raznolika i uravnotežena prehrana predstavlja važan dio zdravog načina života. Prehrana u kombinaciji s tjelesnom aktivnošću ima značajan učinak u postizanju željene tjelesne težine, izgradnji mišićne mase, umanjivanju rizika od ozljeda i kroničnih bolesti te održavanju i poboljšanju Vašeg zdravstvenog statusa. Ključno je naglasiti kako ne postoji univerzalna prehrana koja će zadovoljiti potrebe i ciljeve svakog pojedinca, zbog čega naglasak stavljamo na individualan pristup svakom klijentu te prilagodbu smjernica zdravstveno usmjerenog plana i programa prehrane prema spolu, dobi, antropometrijskim karakteristikama, tipu treninga te životnim navikama pojedinca. Vaša prehrana treba biti uravnotežena, održiva i kreirana prema Vašim potrebama i mogućnostima. 

U našoj ponudi kroz suradnju s eminentnim stručnjacima na polju fitnessa i nutricionizma možete pronaći nekoliko različitih zdravstveno usmjerenih planova i programa prehrane, a koji plan i program prehrane odabrati ovisi isključivo o Vama i Vašim ciljevima.  


UNAPRIJED KREIRANI PLAN I PROGRAM PREHRANE

Edukativno – znanstvena brošura o osnovama nutricionizma s općim savjetima i smjernicama usmjerenih poboljšanju zdravlja

Osnovni postulati nutricionizma

Ukoliko želite pročitati zanimljivo štivo o osnovnim postulatima nutricionizma prošireno slikovitim prikazom općih prehrambenih savjeta, nudimo vam mogućnost kupnje nutricionističke brošure koja stiže na vašu e-mail adresu, a čiji Vam sadržaj na jednostavan i zanimljiv način pruža nove informacije o smjernicama prehrane ili Vas jednostavno podsjeća na nešto što ste već znali, ali ste putem zaboravili. ZDRAVSTVENO USMJERENI PLAN I PROGRAM PREHRANE

Individualizirane smjernice zdravstveno usmjerene prehrane

Program prehrane namijenjen isključivo Vama!

Sportsko – dijagnostički centar Poliklinike Ribnjak surađuje s mladim i ambicioznim timom stručnjaka koji najnovija istraživanja na polju nutricionizma koristi pri osmišljavanju smjernica prehrane prema Vašim željama i potrebama, a sve kako bi Vi na najučinkovitiji način stigli do željenog cilja te općenito podigli razinu Vašeg zdravlja.  

Kupnjom ovog plana prehrane na vaš e-mail stiže poveznica koja vas vodi na upitnik o prehrambenim navikama, a ukoliko plan kupujete na licu mjesta, u našem sportsko – dijagnostičkom centru, tada i upitnik ispunjavate tamoUpitnik bi valjalo ispuniti što je točnije moguće, kako bi naš multidisciplinarni tim mogao osmisliti najprikladnije individualizirane smjernice prehrane za Vas. Nakon zaprimanja upitnika ispunjenog online ili na licu mjesta, na Vašu e-mail adresu u žurnom roku stiže u potpunosti individualiziran plan zdravstveno usmjerene prehrane, namijenjen isključivo Vama. 

 ZDRAVSTVENO USMJERENI PLAN I PROGRAM PREHRANE

VIP plan i program prehrane

Posebna vrsta treninga uz konstantno monitoriranje stručnjaka za kondicijsku pripremu

Ukoliko ste od onih ljudi koji ne žele ili nemaju vremena osmišljavati različite obroke kojima ćete namiriti dnevne potrebe organizma za bjelančevinama, mastima, ugljikohidratima, vlaknima i vitaminima, nego želite jasnu uputu koju namirnicu konzumirati u koje doba dana, na koji je način spremiti da maksimalno iskoristite njen potencijal i s kojim je namirnicama kombinirati kako biste to postigli, onda je ovo pravi izbor za Vas.  

Kupnjom ovog programa na Vaš e-mail stiže poveznica koja Vas vodi na upitnik, a isti upitnik možete ispuniti i u našem sportsko – dijagnostičkom centruOd ključnog je značaja ispuniti upitnik što je točnije moguće, kako bi naš multidisciplinarni tim stručnjaka mogao osmisliti najbolji zdravstveno usmjereni plan prehrane za vas. Nakon zaprimanja upitnika dogovarate konzultacije s nutricionistom u kojima detaljno analizirate vaše prehrambene navikeU žurnom roku na Vašoj e-mail adresi možete očekivati u potpunosti individualiziran zdravstveno usmjereni plan prehrane za 30 dana namijenjen isključivo Vama i prilagođen Vašim životno – prehrambenim navikama.  


Ukratko


Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske. Objedinjuje različite grane medicine, a sve kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, napredna sportska dijagnostika, funkcionalna i kineziološka rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.
Mapa straniceORTOPEDSKI SKOROVI

Prilikom preračunavanja koristi se fiksni tečaj konverzije, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a  koji je utvrdilo Vijeće Europske unije.


Newsletter


Prijavite se za newsletter Poliklinike Ribnjak i primajte pogodnosti i novosti izravno u svoj inbox.


Don’t miss out!
Invalid email address

Poliklinika Ribnjak 2022. All rights reserved.